Moodswingit on parasta

26.07.2014 - 21:12 / mirufrog.


”Tää niin pysyy elossa!11 Tätä en kuse. Mä otan itteeni niskasta kiinni ja oon aktiivinen!”

Voin kertoo et tein poikkeuksen, kun ei vaan ollu aikaa ja jaksamista. Oon abaut kasilta kotona ja siinä vaiheessa on niin kova kooma päällä, etten oo välttämättä ees läppäriä aukassu (Se on jo vakavaa hei). Mut sit tuli ne kauan kaivatut ja taivaalliset 3 päivää vapaalla. Jee! Ja sori tää materiaali on vähän sellasta aivojen tyhjennystä, sekavaa ja ”sensuroimatonta”. Tai no, jätin oikeesti yhen sotkun skannaamatta ku puhuin niin rumia jo et huhhuh. En tiiä oliko siinä loppujen lopuks muuta ku ärräpäitä ja ihmisten vihaamista heh. Jos ei muuta niin ainaki sai höyryjä päästellä.

animekriisi nonytharmittaa

Suuret on ongelmat tiedetään juu. Mut hei, aina ku kävin kaupas nii mansikkarahkat oli loppu. Sit niitä oli kerranki hyllyssä ja olin ihan onnessani, sit se ihana veli menee ja syö sen. Voi sitä pettymyksen määrää, sisarukset on ihania. Kivaa kun on isoveli  joka syö kaiken mitä kaapista löytyy heti kun kääntää selän. (Kyl se tosin anteeksi pyysi, kun kerroin mitä se meni tekemään heh)

bohoo noentiiä

En aina kestä huikeuksii ja meikäkuva Elviksen kanssa, kun en tienny oikeen mitä piirtää.

Mun pitäs keksii joku isompi ja vähän haastava piirrustusprojekti, alkaa taidot ruostuu ku piirtelen vaa tämmösii. Pitäs vääntää joku juttu myös banneriksi, joskus.

Kategoria: Yleinen.
Tagit:



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus